Eli Kristin Gjervan (71)

För ett tag sedan fick vi i Peptid+ teamet en fantastisk återkoppling från Eli Kristin Gjervan. Hon ville att vi skulle sprida hennes historia eftersom hon hoppas och vill att andra med liknande besvär provar Peptid+.
 
Magont i 10 år
– Hej! Jag har haft ledgångsreumatism i många år och blev sjukpensionär 2000. Jag har provat alla typer av läkemedel, men min mage tål ingenting. Jag har haft stora problem med magen och har gått igenom alla möjliga undersökningar med slangar i näsan, halsen och tarmen utan att någon av dem visat vad som är fel. Jag har legat vaken på nätterna med magont i över tio år och har inte sovit mer än två timmar i sträck. Efter ett tag slutade läkaren att lyssna på mina klagomål. Jag gick till en annan läkare men insåg snart att jag helt enkelt var tvungen att acceptera min situation. Man är ju inte direkt på sitt bästa humör om man aldrig får sova en hel natt, men det var något jag var tvungen att leva med, berättar Eli Kristin.

Eli Kristin har haft stora besvär och provat det mesta mot magen. Efter att ha testat Peptid+ fick hon en helt ny vardag.
 

“Nu är jag inne på min andra förpackning med Peptid+ och till min stora förvåning vaknar jag inte längre på nätterna med ont i magen!”

 

Rekommenderar Peptid+
– I somras skulle vi åka på semester och då var magen helt i obalans. Jag fick diarré och tänkte att jag nog inte skulle komma iväg på någon resa. Men så fick jag se en reklam för Peptid+. Jag har testat så många olika saker under åren som gått, både mot reumatismen och magen, men tänkte att jag måste ge Peptid+ en chans. Diarrén var borta efter bara två dagar. Det var för bra för att vara sant, och en och en halv förpackning med Peptid+ senare insåg jag att jag hade sovit fem timmar i sträck och inte haft ont i magen alls. Sedan dess har jag sovit gott många nätter, och jag har fått mer energi. Dessutom kan jag numera äta och dricka allt möjligt. Jag har inte problem med gaser och magen är inte uppblåst. Jag har inte gått ner i vikt, men det är inte så viktigt för mig. Det tar ju ofta lite längre tid, och skulle jag gå ner så småningom är ju det bara en extra bonus. Jag är så nöjd och rekommenderar Peptid+ till alla, både mina vänner och andra med liknande besvär, berättar Eli Kristin.

– Eli Kristins historia fantastiskt och det är roligt att höra att hon fått så bra effekt redan efter så kort tid med rekommenderad dos av Peptid+. Mage- och tarmsmärtor är ofta svåra eftersom de skiljer sig mycket åt mellan olika personer på grund av att vår bakterieflora och tolerans ser olika ut. Generellt sett rekommenderar jag att man tar Peptid+ i 3–5 månader innan man får önskad effekt. Viktminskningen är ofta resultatet av en mage och tarm i balans. Jag önskar dig all lycka till framöver, Eli Kristin, avslutar överläkare Olav Høstmælingen.

Relaterte artikler

”Känns som att jag fått livet tillbaka”

Svåra magproblem tvingade Tova Fjällström att sjukskriva sig. Men när mamma Märit hittade Peptid+ förändrades allt. – Det känns som att jag fått livet tillbaka, säger 27-åringen. Här beställer du…

Hans magbesvär är borta – efter 40 år med IBS

I nästan hela sitt vuxna liv har norske Bård Rygg haft svåra besvär med mage- och tarm. Tack varje Peptid+ är han äntligen kvitt problemen – och har fått en…

Linns magproblem försvann: ”Det känns som natt och dag”

Ända sedan barnsben har Linn Agghammar haft återkommande problem med magsmärtor, uppsvälldhet och ständiga toalettbesök. Men tack vare Peptid+ mår hon äntligen bättre. – Det känns som natt och dag,…

Så slapp hon magproblemen: ”Det här var min sista chans”

I snart 30 år har hennes vardag präglats av svåra magproblem och akuta toalettbesök. Efter två veckors användning av tabletten Peptid+ har besvären i stort sett försvunnit. – Det känns…

Efter 30 års plågor – så fick Pia hjälp med magen

Hennes mage och tarmar krånglade i 30 år – tills hon hittade Peptid+. Nu har Pia Söderqvist från Ryd i Småland äntligen fått bukt med problemen. – Nu mår jag…

Birgitte Bergedal (56), Porsgrunn, Norge

Birgitte är en trevlig kvinna som jobbar för fullt och har många bollar i luften. Efter flera positiva kommentarer om Peptid+ på hennes Facebook-sida kontaktade vi Birgitte och frågade om…

Stine Merethe Riis Haugen (55), Tønsberg

Stine är en av de som började med Peptid+ direkt efter lanseringen, och det dröjde inte länge innan vi såg allt fler positiva kommentarer på Facebook. När vi kontaktade Stine…

Bård Rygg (71)

Bård Rygg, 71 år, bor med sin fru i ett vackert hus på landsbygden. Bård har haft problem med magen och tarmen i nästan 30 år och vill dela med…

Hege D. Olsen (53)

Hege jobbar som sjukgymnast i staden och pendlar mellan hemmet och jobbet tisdag till fredag. Burken med Peptid+ förvarar hon hemma på köksbänken. Måndagar jobbar hon hemma. Hon berättar att…

Camilla Midtdal (37)

Camilla bor i Lørenskog med sin sambo, tre barn och familjens huvudperson, hunden Tonya. Camilla kommer ursprungligen från landsbygden. Hennes uppväxt var inte alls lika präglad av den stress som…