Så slapp hon magproblemen: ”Det här var min sista chans”


I snart 30 år har hennes vardag präglats av svåra magproblem och akuta toalettbesök.
Efter två veckors användning av tabletten Peptid+ har besvären i stort sett försvunnit.
– Det känns som att jag fått tillbaka mitt liv, säger Jennie Hermansson från Offerdal utanför Östersund.

Här beställer du Peptid+ GRATIS* direkt i brevlådan
Hon var fem år när allting började. Av någon anledning blev Jennie hård i mage och höll sig från att bajsa på två veckor. Efter många om och men lyckades hon slutligen gå på toaletten – men problemen med att gå regelbundet fortsatte.

– Jag vet inte varför, men jag fick en obehagskänsla av att gå på toa. Både i grundskolan och i gymnasiet höll jag mig också om dagarna. Jag kommer ihåg när jag var hos en läkare när jag var 16-17 år när jag var hård, då fick jag vara kvar där på mottagningen tills jag hade gått på toa, berättar Jennie.

”Kan inte leva så här”
I vuxen ålder svängde istället problemet åt andra hållet, med dagliga diarréer oavsett vad hon ätit. Att alltid ha en toalett i närheten har varit en nödvändighet för att klara vardagen. Flera besök hos läkare har inte gett något svar på orsaken till hennes diagnos IBS (Irritable Bowel Syndrome). Medel och medicin som Jennie testat genom åren har inte heller hjälpt – tills hon fann Peptid+ via sociala medier:

– Jag sade det till min man: ”Det här är min sista chans”. Funkar det inte får jag väl ha en stomipåse, jag kan inte leva så här.

Peptid+, som tillverkas i Norge, består av probiotikan Bacillus Coagulans och laxpeptider – alltså kluvna fiskproteiner (se faktaruta). Detta fångade Jennies intresse:

– Jag hade läst på en del och jag ville ha ett medel som inte luckras upp av magsyran utan går ner i tarmarna, där jag upplevde mest problem.

”Kan inte fatta att det funkar”
Nu har Jennie, som arbetar som dagmamma, ätit tabletterna i två veckor.
– Redan första dagen kände jag att det började lugna ner sig i kroppen.

Hittills har jag inte haft några diarréer, haft ont i magen eller varit gasig. Jag har till och med ätit köttfärssås två gånger och det har jag alltid blivit dålig av innan. Jag kan inte fatta att det funkar!

Om du jämför med hur du mådde innan, hur känns det idag?

– Det går inte att jämföra. Jag kan behålla maten och magen känns helt normal, jag går på toa utan problem. När jag var på ”kyrkis” med vår yngsta son behövde jag inte oroa mig för att springa på toaletten. Jag kunde bara slappna av, det känns jätteskönt!


* 30 dagars prova på-paket för 0 kr – endast 49 kr i frakt

Detta är Peptid+

  • Peptid+ är ett unikt kosttillskott med rena och säkra ingredienser som testats grundligt och är baserat på forskning.
  • Tillverkas endast från norsk lax av högsta kvalitet.
  • De viktigaste ingredienserna i Peptid+ är laxpeptider och Bacillus coagulans. Peptiderna är kluvna fiskproteiner, som utvunnits (hyrolyserats) från fiskprotein.
  • Har positiva effekter för mage, tarm och matsmältning. Andra positiva effekter är viktreglering och muskelbyggande egenskaper.

Relaterte artikler

”Känns som att jag fått livet tillbaka”

Svåra magproblem tvingade Tova Fjällström att sjukskriva sig. Men när mamma Märit hittade Peptid+ förändrades allt. – Det känns som att jag fått livet tillbaka, säger 27-åringen. Här beställer du…

Hans magbesvär är borta – efter 40 år med IBS

I nästan hela sitt vuxna liv har norske Bård Rygg haft svåra besvär med mage- och tarm. Tack varje Peptid+ är han äntligen kvitt problemen – och har fått en…

Linns magproblem försvann: ”Det känns som natt och dag”

Ända sedan barnsben har Linn Agghammar haft återkommande problem med magsmärtor, uppsvälldhet och ständiga toalettbesök. Men tack vare Peptid+ mår hon äntligen bättre. – Det känns som natt och dag,…

Efter 30 års plågor – så fick Pia hjälp med magen

Hennes mage och tarmar krånglade i 30 år – tills hon hittade Peptid+. Nu har Pia Söderqvist från Ryd i Småland äntligen fått bukt med problemen. – Nu mår jag…

Birgitte Bergedal (56), Porsgrunn, Norge

Birgitte är en trevlig kvinna som jobbar för fullt och har många bollar i luften. Efter flera positiva kommentarer om Peptid+ på hennes Facebook-sida kontaktade vi Birgitte och frågade om…

Stine Merethe Riis Haugen (55), Tønsberg

Stine är en av de som började med Peptid+ direkt efter lanseringen, och det dröjde inte länge innan vi såg allt fler positiva kommentarer på Facebook. När vi kontaktade Stine…