FAQ

Peptid+ tillverkas i Norge med enbart norska råvaror av Pharmatech, ett biotekniskt företag med säte på Rolvsøy utanför Fredrikstad.
Vi är alla olika men normalt märker man skillnad redan efter tre dagar med korrekt användning och dosering.
Rekommenderad dos av Peptid+ är två kapslar före frukost och två kapslar före middag varje dag. Det är viktigt att man tar Peptid+ varje dag för att få optimal effekt eftersom målet är att upprätthålla en bra balans i tarmen. Tips: använd doseringsasken som du fick hemskickad. Det gör det enklare att skapa rutiner samtidigt som den är ett bra hjälpmedel för att komma ihåg att ta rekommenderad dos på rätt tid.
Den främsta egenskapen hos Peptid+ är att bidra till att upprätthålla balansen i tarmen, men Peptid+ kan också bidra till bättre viktkontroll. Laxpeptiderna har nämligen visat sig bidra till ökad produktion av gallsyra i kroppen. Gallsyra, i sin tur, ökar energiomsättningen i de bruna fettcellerna, vilket bromsar fetma och minskar mängden blodsocker. Dessutom kan laxpeptiderna tas upp i blodet och öppna GLUT4-porten i muskelcellerna så att socker (glukos) kan komma in och omvandlas till muskler istället för till fett.
De flesta fiskallergiker reagerar på fisk i torskfamiljen. Peptid+ av tillverkad av norsk lax, men vi rekommenderar att du rådfrågar din läkare först.
Självklart kan du ändra tidsintervallerna för leveranserna när du vill. Du kan också pausa leveranserna eller säga upp dem. Ring gärna vår kundtjänst eller skicka ett e-postmeddelande så skräddarsyr vi ett leveransintervall som passar dig och dina behov.
Nej, det är ingen bindningstid på leveranserna. Du kan också ta en paus eller ändra leveranstid. Kom ihåg att postgången kan ta upp till en vecka. Därför är det viktigt att meddela oss om eventuella ändringar minst en vecka i förväg.
Alla som vill ha en stabil mage, normal matsmältning och ökat proteinupptag rekommenderas att ta Peptid+. Det är också värt att nämna att Peptid+ är tillverkat helt av naturliga norska ingredienser och kan därför tryggt användas av gravida och diabetiker.
Ja, barn över 3 år kan utan problem ta Peptid+. Följ rekommenderad dos på förpackningen.
Vår kundtjänst finns alltid här för att hjälpa dig och du kan nå oss på telefon, e-post eller via chatten på hemsidan.