Om Peptid Pro

Om Peptid Pro

Peptid Pro är ett unikt kosttillskott med rena och säkra ingredienser som testats grundligt. Ta Peptid+ till frukost och middag så får du i dig viktiga ingredienser som bidrar till att stödja matsmältningen och underlätta störningar. De viktigaste ingredienserna i Peptid+ är laxpeptider, Bacillus coagulans och Gurkemeja. Peptider är i praktiken hydrolyserade, kluvna fiskproteiner. Peptid+ innehåller dessutom pantotensyra, som behövs när kroppen omvandlar kolhydrater och fettsyror till energi, vitamin B6, som är nödvändig för ämnesomsättningen, folsyra, som också bidrar till ämnesomsättningen och när DNA skapas, samt vitamin B12. En låda Peptid+ innehåller 120 tabletter och motsvarar en månads förbrukning.

2 till frukost och 2 till middag

Ta 4 tabletter om dagen i samband med måltid – 2 till frukost och 2 till middag/kvällsmat. Skulle du glemme å ta tablettene til maten, kan de tas senere. Det är viktigt att man tar 4 tabletter per dag.

Barn

Inte lämpligt för barn under 18 år.

Innehåll daglig dos

Näringsinnehåll4 tabletter
Laxproteinhydrolysat3000 mg
Bacillus coagulans250 miljoner

Gurkemeja ekstrakt

90 mg

Hvor av:

  • Curcuminoider 

  • Pantotensyra

  • Vitamin B6

  • Folsyra 

  • Vitamin B12 

 

85,5 mg

(B5) 2 mg

 0,5 mg (33*)

25 ug (12*)

1 ug (40*)

*% av referensintag 

Ingredienser

Lakseproteinhydrolysat (69,5%), pektiner, beta-syklodekstrin, Bacillus coagulans (melkesyre produserende bakterier), klumpförebyggande medel (silisiumoksid), kalsium-D-pantotenat, aromaer, cyanokobolamin, pyridoksinhydroklorid, pteroylmonoglytaminsyre, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Om du är gravid eller tar receptbelagda läkemedel ska du informera din läkare om att du använder kosttillskott. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

« Tilbake