Om Peptid+

Om Peptid+

Peptid+ är ett unikt kosttillskott med rena och säkra ingredienser som testats grundligt. Ta Peptid+ till frukost och middag så får du i dig två viktiga ingredienser som har visat sig bidra till en balanserad tarm. De viktiga ingredienserna i Peptid+ är laxpeptider och Bacillus coagulans. Peptider är i praktiken hydrolyserade, kluvna fiskproteiner. Peptid+ innehåller dessutom de viktiga ingredienserna pantotensyra, som behövs när kroppen omvandlar kolhydrater och fettsyror till energi, vitamin B6, som är nödvändig för ämnesomsättningen, folsyra, som också bidrar till ämnesomsättningen och när DNA skapas, samt vitamin B12. En burk innehåller 120 tabletter och motsvarar en månads förbrukning.

2 till frukost och 2 till middag

Ta 4 tabletter om dagen i samband med måltid – 2 till frukost och 2 till middag/kvällsmat. Skulle du glemme å ta tablettene til maten, kan de tas senere. Det är viktigt att man tar 4 tabletter per dag.

Barn 3–6 år

Barn mellan 3 och 6 år bör ta 2 tabletter per dag. Krossa eller dela tabletterna. Rekommenderas inte till barn under 3 år.

Innehåll daglig dos

Näringsinnehåll 4 tabletter
Laxproteinhydrolysat 3000 mg
Bacillus coagulans 250 miljoner
Pantotensyra (B5) 5 mg
Vitamin B6 1.5 mg
Folsyra 100μg
Vitamin B12 4.5 μg

Ingredienser

Lakseproteinhydrolysat (69,5%), pektiner, beta-syklodekstrin, Bacillus coagulans, antiklumpemiddel (silisiumoksid), kalsium-D-pantotenat, aromaer, cyanokobolamin, pyridoksinhydroklorid, pteroylmonoglytaminsyre, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Om du är gravid eller tar receptbelagda läkemedel ska du informera din läkare om att du använder kosttillskott. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

« Tilbake