Om Peptid

Peptid är ett unikt kosttillskott med rena och säkra ingredienser som testats grundligt. Ta Peptid till frukost och middag så får du i dig viktiga ingredienser som bidrar till att stödja matsmältningen och underlätta störningar. De viktigaste ingredienserna i Peptid är laxpeptider, bacillus coagulans, jordärtskocka och svart rättika.

Peptider är i praktiken hydrolyserade, kluvna fiskproteiner. Peptid innehåller dessutom pantotensyra, som behövs när kroppen omvandlar kolhydrater och fettsyror till energi, vitamin B6, som är nödvändig för ämnesomsättningen, folsyra, som också bidrar till ämnesomsättningen och när DNA skapas, samt vitamin B12. En låda Peptid innehåller 60 tabletter och motsvarar en månads förbrukning.
Innhåll:

Laxproteinhydrolysat (69,5%), jordärtskocka extract (Helianthus tuberosus L.) svart rättika extrakt (Raphanus sativus), pektiner, beta-cyklodextrin, Bacillus coagulans, aromaer, klumpförebyggande medel (kiseloxid), kalcium-D-pantotenat, cyanokobolamin, pyridoxinhydroklorid, pteroylmonoglytaminsyra, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Daglig dos:

2

Näringsinnehåll:

Laxproteinhydrolysat.........3000 mg
Bacillus coagulans.......................250 mill.
Jordärtskocka........................90 mg
Svart rättika..............................100 mg
Pantotensyra (B5)..................2 mg (33*)
Vitamin B6.............................0,5mg (35*)
Folsyra.........................................25ug (12*)
Vitamin B12................................1 ug (40*)
*% av referensintag