”Känns som att jag fått livet tillbaka”


Svåra magproblem tvingade Tova Fjällström att sjukskriva sig. Men när mamma Märit hittade Peptid+ förändrades allt.
– Det känns som att jag fått livet tillbaka, säger 27-åringen.

Här beställer du Peptid+ gratis* direkt i brevlådan

Nästan sju månaders plågor är äntligen över. Tack vare norska tabletten Peptid+, som består av probiotika och laxpeptider, har Tova Fjällström äntligen fått ordning på sin krånglande mage och tarm.

– Jag märkte skillnad redan efter andra dagen jag tog tabletten, kramperna försvann. Nu har jag fått tillbaka vikten och kan äta mer normalt. Förut hade jag ont i magen hela tiden, idag kanske man har en känning någon gång i veckan, säger hon.

”En ond cirkel”
Under en stressig period i höstas drabbades Tova av en magsårsbakterie och fick två antibiotikakurer – och magproblemen förvärrades.

– Magen slogs ut totalt. Jag fick sedan genomgå massa jobbiga undersökningar och ta massor av prover, men läkarna kunde inte hitta felet. Vi testade med att lägga om kosten och det hjälpte för stunden, men inte heller det gav någon långvarig effekt, berättar Tova och fortsätter:

– Till slut blev jag sjukskriven och tappade mycket i vikt. Det var som en ond cirkel och jag var jätteorolig att aldrig få hjälp.

”Vi hade inget att förlora”
Då kom räddningen i form av mamma Märits upptäckt. Av en slump såg hon en annons i sociala medier om Peptid+ (se faktaruta) och beställde medlet:
– Vi hade provat allt inom hälsokost och traditionell medicin, men inget fungerade. Jag läste på lite mer och kände att vi inte hade något att förlora, det var värt att prova, säger Märit.

Nu är Tova tillbaka på jobbet, hon kan äta normalt och äter Peptid+ regelbundet:
– Jag känner mig 90 procent bättre än när jag var sjukskriven, oron inför framtiden har släppt och jag har blivit vän med magen, att kunna ta en fika med kompisarna utan att må dåligt är jätteskönt.

Gör som Tova – testa Peptid+ gratis* nu


* 30 dagars prova på-paket för 0 kr – endast 49 kr i frakt

Detta är Peptid+

  • Peptid+ är ett unikt kosttillskott med rena och säkra ingredienser som testats grundligt och är baserat på forskning.
  • Tillverkas endast från norsk lax av högsta kvalitet.
  • De viktigaste ingredienserna i Peptid+ är laxpeptider och Bacillus coagulans. Peptiderna är kluvna fiskproteiner, som utvunnits (hyrolyserats) från fiskprotein.
  • Har positiva effekter för mage, tarm och matsmältning. Andra positiva effekter är viktreglering och muskelbyggande egenskaper.