Medlet kan hjälpa dig att få plattare mage


Peptid+ är tabletten som gjort succé mot mag- och tarmbesvär.
Eftersom den innehåller laxpeptider kan den också hjälpa till med viktkontrollen.
– Vår förklaring till viktnedgång hos flera användare kan kopplas till att peptiderna stabiliserar blodsockret efter en måltid, säger överläkaren Olav Høstmælingen.

Tusentals norrmän och svenskar har redan fått hjälp med sina problem i mage och tarm tack vare Peptid+. Det är en tablett som tagits fram av norska forskare och innehåller både laxpeptider, alltså kluvna proteiner från laxen, och probiotikan Bacillus coagulans (se faktaruta). Nu har den även visat sig effektiv för andra delar av matsmältningen:

– När Peptid+ utvecklades låg en stor del av fokus på att se om diabetiker kunde få jämnare blodsockernivåer tack vare laxpeptiderna. Sedan utvecklades tabletten till att mer fokusera på mage och tarm, men de positiva effekterna på blodsockret finns så klart kvar, berättar Olav Høstmælingen.

Här kan du också prova Peptid+ GRATIS*

I Norge finns patent på att marina peptider reducerar blodsockret efter måltiderna. En svensk studie 2004 påvisade liknande effekter.

– Genom att tillföra peptider efter en måltid kan man motverka ökningen blodsockret och indirekt få en positiv inverkan på kroppens förbränning. Andra studier har visat att det även finns särskilda aminosyror i laxpeptiderna som kan hjälpa kroppen att göra om gula fettceller till bruna fettceller och därigenom öka förbränningen.

I kombination med en god kosthållning, bland annat baserad på fisk, och motion finns alltså goda förutsättningar som hjälper till att hålla vikten på önskad nivå, menar Høstmælingen:

– Tittar man på Grönland och stora delar av Japan har man inte samma problem med övervikt som vi har i väst, där ligger istället tonvikten på marina ingredienser. Här hemma äter vi mycket rött kött och snabbmat och då kan Peptid+ vara ett sätt att i viss mån kompensera för dessa matvanor.

Här beställer du Peptid+ GRATIS* direkt

Förutom viktreglering har Peptid+ en positiv inverkan på mage och tarm, vilket kan hjälpa personer med långvariga problem. Olav Høstmælingen anser att det finns anledning för personer med IBS (Irritable Bowel Syndrome), Chrons sjukdom och liknande, att prova kosttillskottet:

– Ja, absolut. Bacillus coagulans är en effektiv probiotika som i Nordamerika har patenterats mot flera typer av magbesvär. Den hjälper även till att stärka immunförsvaret i tarmen och tarmfloran, medan laxpeptiderna hjälper till att påverka inflammationer i tarmen. Kombinationen har visat sig hjälpa väldigt många med tuffa besvär.


* 30 dagars prova på-paket för 0 kr – endast 49 kr i frakt

Detta är Peptid+

  • Peptid+ är ett unikt kosttillskott med rena och säkra ingredienser som testats grundligt och är baserat på forskning.
  • Tillverkas endast från norsk lax av högsta kvalitet.
  • De viktigaste ingredienserna i Peptid+ är laxpeptider och Bacillus coagulans. Peptiderna är kluvna fiskproteiner, som utvunnits (hyrolyserats) från fiskprotein.
  • Har positiva effekter för mage, tarm och matsmältning. Andra positiva effekter är viktreglering och muskelbyggande egenskaper.

Relaterte artikler

Detta ska du undvika – om du drabbats av IBS

Viss mat är särskilt dålig om man har problem med mage och tarm. Här är kosten du bör undvika – och den oväntade hjälpen från Norge. – Tabletten Peptid+ bidrar…

Ny IBS-studie: ”Resultatet är uppseendeväckande”

IBS-patienters tarm släpper igenom bakterier annorlunda än hos friska personer, visar en ny svensk studie. Överläkaren Olav Høstmælingen menar att ett norskt preparat kan hjälpa dessa patienter. – Peptid+ gör…

Därför får du ballongmage – är vanligaste problemen

Mat som kan ge ballongmage: – Mejerivaror (främst vid känslighet mot laktos) – Fikabröd gjort på vetemjöl (vid intolerans mot gluten). Använd havre. – Produkter rika på stärkelse och svårsmälta…

Nya metoden mot IBS: Laxpeptider

I Norge har kosttillskottet gjort succé och ett av dess aktiva ämnen har patent mot IBS i USA. Men hur fungerar egentligen Peptid+? Här är svaret. – Sedan tidigare är…

Efter 30 års plågor – så fick Pia hjälp med magen

Hennes mage och tarmar krånglade i 30 år – tills hon hittade Peptid+. Nu har Pia Söderqvist från Ryd i Småland äntligen fått bukt med problemen. – Nu mår jag…

Så åldras du med stil!

”SLUTSATSEN ÄR alltså att jobbet måste ske inifrån. Både kosten och en bra miljö i tarmen är lika viktiga. Utvändig rengöring av huden är också viktig, men kom ihåg att allt…