Bård Rygg (71)

Bård Rygg, 71 år, bor med sin fru i ett vackert hus på landsbygden. Bård har haft problem med magen och tarmen i nästan 30 år och vill dela med sig av sina erfarenheter med Peptid+. Bård och hans fru är båda pensionärer och det har lett till många resor till varmare länder. Av den anledningen fick vi tyvärr inte möjlighet att träffa Bård personligen, men han skickade ett brev där han berättade om sina erfarenheter:
 

Irritabel tjocktarm i över 35 år
– Peptid+ har betytt mycket för mig. Jag fick diagnosen ”irritabel tjocktarm” för mer än 35 år sedan. Då fick jag reda på att jag var tvungen att ändra min kost och äta mer fibrer. Det blev lite bättre och så småningom lärde jag mig att leva med besvären. Under alla dessa år har jag levt med obehagskänsla, lätt illamående, uppblåsthet och orolig mage. Det kändes nästan som om magen jäste. Även om jag däremellan har haft några problemfria perioder har jag alltid känt att magen har varit i obalans.
 

”Effekterna av Peptid+ är helt fantastiska!”

 

Känner inte längre samma obehag
Efter att Bård använt Peptid+ en längre tid hörde han av sig till oss och berättade om sina otroliga erfarenheter. Nu har han en helt ny vardag som han gärna vill dela med fler.

– Nu har jag tagit Peptid+ i ungefär fem månader och magen har sakta men säkert blivit bättre. Jag känner inte längre samma obehag, magen känns stabilare, lugnare och, inte minst, i balans. Till min stora förvåning har jag också fått en lättare vardag! De senaste månaderna har jag blivit smalare och gått ner 6 kilo. Och det utan att jag har ändrat min kost, så effekterna av Peptid+ är helt fantastiska! Jag har helt enkelt fått mer energi och bättre livskvalitet, berättar Bård.

Relaterte artikler

”Känns som att jag fått livet tillbaka”

Svåra magproblem tvingade Tova Fjällström att sjukskriva sig. Men när mamma Märit hittade Peptid+ förändrades allt. – Det känns som att jag fått livet tillbaka, säger 27-åringen. Här beställer du…

Hans magbesvär är borta – efter 40 år med IBS

I nästan hela sitt vuxna liv har norske Bård Rygg haft svåra besvär med mage- och tarm. Tack varje Peptid+ är han äntligen kvitt problemen – och har fått en…

Linns magproblem försvann: ”Det känns som natt och dag”

Ända sedan barnsben har Linn Agghammar haft återkommande problem med magsmärtor, uppsvälldhet och ständiga toalettbesök. Men tack vare Peptid+ mår hon äntligen bättre. – Det känns som natt och dag,…

Så slapp hon magproblemen: ”Det här var min sista chans”

I snart 30 år har hennes vardag präglats av svåra magproblem och akuta toalettbesök. Efter två veckors användning av tabletten Peptid+ har besvären i stort sett försvunnit. – Det känns…

Efter 30 års plågor – så fick Pia hjälp med magen

Hennes mage och tarmar krånglade i 30 år – tills hon hittade Peptid+. Nu har Pia Söderqvist från Ryd i Småland äntligen fått bukt med problemen. – Nu mår jag…

Birgitte Bergedal (56), Porsgrunn, Norge

Birgitte är en trevlig kvinna som jobbar för fullt och har många bollar i luften. Efter flera positiva kommentarer om Peptid+ på hennes Facebook-sida kontaktade vi Birgitte och frågade om…

Stine Merethe Riis Haugen (55), Tønsberg

Stine är en av de som började med Peptid+ direkt efter lanseringen, och det dröjde inte länge innan vi såg allt fler positiva kommentarer på Facebook. När vi kontaktade Stine…

Eli Kristin Gjervan (71)

För ett tag sedan fick vi i Peptid+ teamet en fantastisk återkoppling från Eli Kristin Gjervan. Hon ville att vi skulle sprida hennes historia eftersom hon hoppas och vill att…

Hege D. Olsen (53)

Hege jobbar som sjukgymnast i staden och pendlar mellan hemmet och jobbet tisdag till fredag. Burken med Peptid+ förvarar hon hemma på köksbänken. Måndagar jobbar hon hemma. Hon berättar att…

Camilla Midtdal (37)

Camilla bor i Lørenskog med sin sambo, tre barn och familjens huvudperson, hunden Tonya. Camilla kommer ursprungligen från landsbygden. Hennes uppväxt var inte alls lika präglad av den stress som…