Som visat på

Efter 30 års plågor – så fick Pia hjälp med magen


Hennes mage och tarmar krånglade i 30 år – tills hon hittade Peptid+.
Nu har Pia Söderqvist från Ryd i Småland äntligen fått bukt med problemen.
– Nu mår jag jättebra, det är som natt och dag, säger 55-åringen.

Prova Peptid+ GRATIS* mot dina mag- och tarmproblem

Trots att det var drygt 30 år sedan minns hon när allt började. En dag i mitten av 1980-talet åt Pia Söderqvist grönläppad mussla – och fick smärtor ganska omgående.

– Jag fick fruktansvärt ont i magen, på ena sidan, och åkte in akut till sjukhus. Men de hittade ingenting. Jag var inne flera gånger till men med samma resultat, ingenting, berättar hon.

Men problemen fortsatte och Pia, som arbetar som undersköterska inom hemtjänsten, fick genomgå många jobbiga undersökningar – utan att få svar på vad som kan vara fel:

– Till slut stod det IBS (Irritable Bowel Syndrome) i mina papper och det betyder ju egentligen att man inte vet varför jag har problem.

Hittade lösningen på nätet
Pia lärde sig att leva med återkommande uppsvälldhet, magont och, under dåliga perioder, diarréer. Hon testade olika lösningar utan framgång.

– Man fick lära sig att hela tiden ha nära till en toalett. Förutom att det är jobbigt att må dåligt blir man ju begränsad i livet.

Allt vände häromåret när Pia av en slump läste om Peptid+ på sociala medier.
– Folk hade skrivit många positiva kommentarer och jag blev intresserad, man kände väl också att man inte hade något att förlora.

Fick hjälp fort
Peptid+ innehåller probiotikan Bacillus coagulans, som har dokumenterade effekter för matsmältningen och laxpeptider, som utvinns från fiskens protein. Kosttillskottet har tagits fram av norska forskare.

– Det gick rätt fort och jag märkte skillnad efter någon vecka. Först försvann uppblåstheten och sedan blev det bättre med avföringen. Nu har jag ätit tabletterna i ett ungefär ett år och har inga planer på att sluta.

Vad skulle du vilja säga till de som har problem med mage och tarm och funderar på att pröva peptid+?

– Gör det! Jag har pratat med många och delar gärna med mig av mina positiva upplevelser.


* 30 dagars prova på-paket för 0 kr – endast 49 kr i frakt

Detta är Peptid+

  • Peptid+ är ett unikt kosttillskott med rena och säkra ingredienser som testats grundligt och är baserat på forskning.
  • Tillverkas endast från norsk lax av högsta kvalitet.
  • De viktigaste ingredienserna i Peptid+ är laxpeptider och Bacillus coagulans. Peptiderna är kluvna fiskproteiner, som utvunnits (hyrolyserats) från fiskprotein.
  • Har positiva effekter för mage, tarm och matsmältning. Andra positiva effekter är viktreglering och muskelbyggande egenskaper.

Relaterte artikler

”Känns som att jag fått livet tillbaka”

Svåra magproblem tvingade Tova Fjällström att sjukskriva sig. Men när mamma Märit hittade Peptid+ förändrades allt. – Det känns som att jag fått livet tillbaka, säger 27-åringen. Här beställer du…

Hans magbesvär är borta – efter 40 år med IBS

I nästan hela sitt vuxna liv har norske Bård Rygg haft svåra besvär med mage- och tarm. Tack varje Peptid+ är han äntligen kvitt problemen – och har fått en…

Linns magproblem försvann: ”Det känns som natt och dag”

Ända sedan barnsben har Linn Agghammar haft återkommande problem med magsmärtor, uppsvälldhet och ständiga toalettbesök. Men tack vare Peptid+ mår hon äntligen bättre. – Det känns som natt och dag,…

Så slapp hon magproblemen: ”Det här var min sista chans”

I snart 30 år har hennes vardag präglats av svåra magproblem och akuta toalettbesök. Efter två veckors användning av tabletten Peptid+ har besvären i stort sett försvunnit. – Det känns…

Birgitte Bergedal (56), Porsgrunn, Norge

Birgitte är en trevlig kvinna som jobbar för fullt och har många bollar i luften. Efter flera positiva kommentarer om Peptid+ på hennes Facebook-sida kontaktade vi Birgitte och frågade om…

Stine Merethe Riis Haugen (55), Tønsberg

Stine är en av de som började med Peptid+ direkt efter lanseringen, och det dröjde inte länge innan vi såg allt fler positiva kommentarer på Facebook. När vi kontaktade Stine…