Stine Merethe Riis Haugen (55), Tønsberg

Stine är en av de som började med Peptid+ direkt efter lanseringen, och det dröjde inte länge innan vi såg allt fler positiva kommentarer på Facebook. När vi kontaktade Stine för att höra om hon ville dela med sig av sin berättelse, och därmed kunna hjälpa andra till en bättre vardag med Peptid+, var hon inte svårövertalad. Efter några veckor, varav två tillbringades i sydligare och varmare trakter, fick vi följande e-postmeddelande där Stine berättar sin historia.

Livslång kamp
– Jag har haft besvär med magen så länge jag kan komma ihåg. Jag har besökt min husläkare gång på gång. Hon har undersökt mig, gett mig mediciner, jag har själv försökt med laktosfria dieter, undvikit vetemjöl och gluten, testat kolhydratfattig mat och så vidare. Det blev en aning bättre men det varade aldrig länge. Jag har tidigare testat med hälsokost och extra doser mjölksyrabakterier, tabletter som skulle minska gaserna och koliksmärtorna, men den goda effekten varade aldrig. Ibland mådde jag så dåligt att jag när vi var borta hos vänner eller familj var tvungen att lägga mig i fosterställning i soffan tills det värsta gått över. Inget kul, och det var bäst att låta bli maten om jag skulle bort.
 

”Jag har tidigare testat med hälsokost och extra doser mjölksyrabakterier, tabletter som skulle minska gaserna och koliksmärtorna, men den goda effekten varade aldrig.”

 

Efter en vecka – en ny vardag!
– Jag läste om Peptid+ och tänkte att detta kanske kunde vara något för mig. Det var forskat på detta, och det kunde ju inte skada att testa en produkt till. Jag beställde Peptid+, fick dem med posten några dagar senare och började ta dem samma dag. Efter en veckas användning märkte jag en stor förändring och började dela med mig av mina erfarenheter i kommentarsfältet.

”Jag känner mig så bra, magen är inte längre stor och uppblåst, och jag kan utan problem gå bort och ha trevligt med vänner.”

 

– Detta är något helt annat, det fungerar fantastiskt bra för mig, och jag ser att det är många många andra som också har ”fått ett nytt liv” med Peptid+. Jag har nu påbörjat min tredje burk med tabletter och vågar inte riskera att sluta. Jag känner mig så bra, magen är inte längre stor och uppblåst, och jag kan utan problem gå bort och ha trevligt med vänner utan att behöva lägga mig på deras soffa – och inte minst slipper jag obehaget och smärtan.
Delade med mig
– Jag har gett en burk Peptid+ till min mamma, som har samma besvär som jag haft, så nu hoppas jag att hon upplever samma positiva effekt som jag har gjort. Jag har verkligen stora förhoppningar om det!

Några veckor efter att Stine delat med sig av sina erfarenheter till oss fick vi veta att även Stines mamma är mycket nöjd med Peptid+. Hon berättar att magen är mycket bra och att hon inte längre lider av uppblåsthet.

Vi är mycket glada att Stine delade med sig av sina erfarenheter med Peptid+. Kontakta oss gärna om även du vill dela med dig av din historia!

Relaterte artikler

”Känns som att jag fått livet tillbaka”

Svåra magproblem tvingade Tova Fjällström att sjukskriva sig. Men när mamma Märit hittade Peptid+ förändrades allt. – Det känns som att jag fått livet tillbaka, säger 27-åringen. Här beställer du…

Hans magbesvär är borta – efter 40 år med IBS

I nästan hela sitt vuxna liv har norske Bård Rygg haft svåra besvär med mage- och tarm. Tack varje Peptid+ är han äntligen kvitt problemen – och har fått en…

Linns magproblem försvann: ”Det känns som natt och dag”

Ända sedan barnsben har Linn Agghammar haft återkommande problem med magsmärtor, uppsvälldhet och ständiga toalettbesök. Men tack vare Peptid+ mår hon äntligen bättre. – Det känns som natt och dag,…

Så slapp hon magproblemen: ”Det här var min sista chans”

I snart 30 år har hennes vardag präglats av svåra magproblem och akuta toalettbesök. Efter två veckors användning av tabletten Peptid+ har besvären i stort sett försvunnit. – Det känns…

Efter 30 års plågor – så fick Pia hjälp med magen

Hennes mage och tarmar krånglade i 30 år – tills hon hittade Peptid+. Nu har Pia Söderqvist från Ryd i Småland äntligen fått bukt med problemen. – Nu mår jag…

Birgitte Bergedal (56), Porsgrunn, Norge

Birgitte är en trevlig kvinna som jobbar för fullt och har många bollar i luften. Efter flera positiva kommentarer om Peptid+ på hennes Facebook-sida kontaktade vi Birgitte och frågade om…