Hege D. Olsen (53)

Hege jobbar som sjukgymnast i staden och pendlar mellan hemmet och jobbet tisdag till fredag. Burken med Peptid+ förvarar hon hemma på köksbänken. Måndagar jobbar hon hemma. Hon berättar att eftersom hon inte är van vid att äta kosttillskott är det ett bra sätt för henne att komma in i vanan att ta Peptid+ före frukost och middag. Hege är väldigt nöjd över att vara en av de första som provar Peptid+ och är nu inne på sin tredje månad.
 

Vanligtvis en skeptisk person
– Personligen har jag inte haft några egentliga problem med vare sig magen eller tarmen, men jag kände mig ofta uppblåst och tänkte att jag skulle ge det ett försök. Jag är vanligtvis skeptisk till nya produkter, men har läst på om peptider och proteiner från lax och tyckte att det lät riktigt spännande. Därför ville jag prova, berättar Hege.
 

”Det är helt underbart att inte känna sig uppblåst längre!”

 

Har mer energi
– Jag har varit duktig, tycker jag i alla fall själv, och tagit två tabletter Peptid+ före frukost och två före middag. Jag vill poängtera att jag inte har ändrat min kost, och det tycker jag är viktigt att nämna eftersom det därför inte finns några andra faktorer som kan påverka resultatet. Med det sagt kan jag berätta att jag märkte skillnad redan efter en vecka och jag har inte känt mig uppblåst sedan dess. Det är helt underbart att inte känna sig uppblåst längre! Jag känner också på något sätt att jag har mer energi, berättar Hege.
 
Rekommendera det till andra med liknande besvär
– Nu är jag inne på min tredje månad och är väldigt nöjd med Peptid+. Jag har en dotter som är 22 år och som också har lite problem med magen, så jag tänkte att jag skulle beställa till henne så att hon också kan testa. Men jag vill verkligen rekommendera det till andra med liknande besvär, säger Hege.

Relaterte artikler

”Känns som att jag fått livet tillbaka”

Svåra magproblem tvingade Tova Fjällström att sjukskriva sig. Men när mamma Märit hittade Peptid+ förändrades allt. – Det känns som att jag fått livet tillbaka, säger 27-åringen. Här beställer du…

Hans magbesvär är borta – efter 40 år med IBS

I nästan hela sitt vuxna liv har norske Bård Rygg haft svåra besvär med mage- och tarm. Tack varje Peptid+ är han äntligen kvitt problemen – och har fått en…

Linns magproblem försvann: ”Det känns som natt och dag”

Ända sedan barnsben har Linn Agghammar haft återkommande problem med magsmärtor, uppsvälldhet och ständiga toalettbesök. Men tack vare Peptid+ mår hon äntligen bättre. – Det känns som natt och dag,…

Så slapp hon magproblemen: ”Det här var min sista chans”

I snart 30 år har hennes vardag präglats av svåra magproblem och akuta toalettbesök. Efter två veckors användning av tabletten Peptid+ har besvären i stort sett försvunnit. – Det känns…

Efter 30 års plågor – så fick Pia hjälp med magen

Hennes mage och tarmar krånglade i 30 år – tills hon hittade Peptid+. Nu har Pia Söderqvist från Ryd i Småland äntligen fått bukt med problemen. – Nu mår jag…

Birgitte Bergedal (56), Porsgrunn, Norge

Birgitte är en trevlig kvinna som jobbar för fullt och har många bollar i luften. Efter flera positiva kommentarer om Peptid+ på hennes Facebook-sida kontaktade vi Birgitte och frågade om…

Stine Merethe Riis Haugen (55), Tønsberg

Stine är en av de som började med Peptid+ direkt efter lanseringen, och det dröjde inte länge innan vi såg allt fler positiva kommentarer på Facebook. När vi kontaktade Stine…

Eli Kristin Gjervan (71)

För ett tag sedan fick vi i Peptid+ teamet en fantastisk återkoppling från Eli Kristin Gjervan. Hon ville att vi skulle sprida hennes historia eftersom hon hoppas och vill att…

Bård Rygg (71)

Bård Rygg, 71 år, bor med sin fru i ett vackert hus på landsbygden. Bård har haft problem med magen och tarmen i nästan 30 år och vill dela med…

Camilla Midtdal (37)

Camilla bor i Lørenskog med sin sambo, tre barn och familjens huvudperson, hunden Tonya. Camilla kommer ursprungligen från landsbygden. Hennes uppväxt var inte alls lika präglad av den stress som…